Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Οι Πακιστανοί πήγαν να βιάσουν μια Ελληνίδα ! ! ! Αφού διάβασε το κοράνι ο αρχηγος τους, τους ειπε να επιτεθουν στους Ελληνες...

Εγιναν πολλοι πλεον...

Δεν μιλουν πια για ειρηνικη συνυπαρξη...

Θελουν να επιβαλουν τους βαρβαρους νομους τους...



Μεγάλα επεισόδια λοιπον, σημειώθηκαν στο Τυμπάκι Κρήτης το βράδυ του Σαββάτου, μεταξύ Ελλήνων κατοίκων της περιοχής και αλλοδαπών που απασχολούνται κυρίως σε αγροτικές εργασίες.    

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, μετά το αιματηρό επεισόδιο κατά το οποίο έγινε χρήση μεταλλικών και ξύλινων αντικειμένων με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί, οι αρχές προχώρησαν συνολικά σε 24 συλλήψεις, αλλοδαπών αλλά και Ελλήνων.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 22 αλλοδαποί και δύο ντόπιοι, οι οποίοι μάλιστα ήταν ανάμεσα και στους τραυματίες με τον ένα να λαμβάνει εξιτήριο μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από το Βενιζέλειο όπου μεταφέρθηκε και τον δεύτερο να παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο ίδιος φέρει κάταγμα στο χέρι και αναμένεται να χειρουργηθεί. Όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

Η προανάκριση διενεργείται από το  Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται  να προστεθούν είναι ότι οι Πακιστανοί, πήγαν να βιάσουν μια Ελληνίδα και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα επεισόδια ενώ ο αρχηγός των Πακιστανών, διάβασε το κοράνι και τους είπε να επιτεθούν.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.