Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Λιμενικοι, θελησαν να συλλαβουν γυναικα Στρατιωτικο, που δεν φορουσε μασκα αλλα....

 Γυναίκα στρατιωτικός, επιβιβάστηκε σε πλοίο χωρίς μάσκα, αγνοώντας τα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό που ορίζει το Υπουργείο Υγείας...


Το γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο από Σκιάθο για Βόλο χθες στις 7.15 το απόγευμα, όταν μια γυναίκα στρατιωτικός, εντοπίστηκε χωρίς μάσκα κατά τον έλεγχο του Λιμενικού σώματος. 

Στη γυναίκα έγινε πρόσκληση από τους λιμενικούς, να επιδείξει το δελτίο της αστυνομικής της ταυτότητας προκειμένου της επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο για μη χρήση μάσκας εν πλω, όμως εκείνη αρνήθηκε επανειλημμένα και τελικά συνελήφθη....

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, διενεργήθηκε προανάκριση στο πλαίσιο του αυτοφώρου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, όμως μετά από προφορική εντολή της Εισαγγελέως Στρατοδικείου Λάρισας, λόγω ειδικής δωσιδικίας, η «απείθαρχη» στρατιωτικός αφέθηκε ελεύθερη.

Σχολιο: Δεν ξερουν αυτοι οι ανεκδιηγητοι τυποι, οτι το λιμενικο δεν μπορει να συλλαβει Στρατιωτικο, χωρις την συμμετοχη Στρατιωτικου ανωτερου σε βαθμο, απ τον παραβατη; Ηθελαν μονο να το παιξουν εξουσια με τις κορωνομασκες; Πολυ σωστα λοιπον το Στρατοδικειο τους εριξε την ...χυλοπιτα ! ! !




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.