Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ! ! ! Με “ψυχολογικές επιχειρήσεις”, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κρισεως...

Αναμενομενα ολα οσα λενε...

Επισημα βεβαια τιποτα.....

Να δουμε τι θα κανουν πραξη ομως....


Μετά από τις δηλώσεις Ερντογάν κατά της συμφωνίας Ελλάδας-Αιγύπτου και την ανακοίνωση ότι “η Τουρκία ξεκινά έρευνες και γεωτρήσεις στη Μεσόγειο,γιατί εξαπατήθηκε από τους Έλληνες”, υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος νέας ελληνοτουρκικής κρίσης.

Την αποστολή δημιουργίας αυτού του κλίματος έχουν αναλάβει τουρκικοί λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μηνύματα για έξοδο πολεμικών πλοίων από τα Στενά με πορεία πλεύσης προς το νότο και απόσυρση των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων από τη νατοϊκή δύναμη Standing NATO Maritime Group 2 (SNMG2), προκειμένουν να σπεύσουν “στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο” εμφανίστηκαν αργά το βράδυ. Άλλα προαναγγέλουν “σημαντικά γεγονότα το επόμενο 24ωρο”.

Τίποτα επίσημο και αξιόπιστο δεν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς όμως από χθες το μεσημέρι ο ελληνικός Στόλος βρίσκεται σε κατάσταση ετοιμότητας, όπως και μονάδες της ΠΑ. Συνεπώς όλα και όλοι παρακολουθούνται.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.