Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Ερντογάν: Δεν υπάρχει συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου ! ! ! Ξεκινάμε γεωτρήσεις στην τουρκολιβυκή ΑΟΖ...(Αν πιστευε οτι κινδυνευει δεν θα τα ελεγε αυτα)

Ανοιξε πολλα μετωπα...

Αλλο ενα με την Ελλαδα, ξεπερναει τα ορια...

Παρ ολα αυτα ομως, ισως επειδη ξερει, οτι ειμαστε ακυβερνητοι...


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε στη συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που υπεγράφη στο Κάιρο την Πέμπτη, λέγοντας πως η Τουρκία θα ξεκινήσει γεωτρήσεις εντός της ελληνικής ΑΟΖ, στο πλαίσιο του τουρκολιβυκού μνημονίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε ότι η Άγκυρα είχε σταματήσει τις προσπάθειες για εντοπισμό υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο μετά από αίτημα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Ωστόσο, προανήγγειλε νέες έρευνες, μετά τη συμφωνία.




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.