Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Σε καραντίνα για κορωνοκρουσματα ολόκληρο ξενοδοχείο στην Θεσσαλονικη με 183 "καημενους" ! ! ! Ποιος θα τους συγκρατησει ομως μεσα τωρα;


Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη μπαίνει σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ένας λαθρομετανάστης που διέμενε εκεί.

Σύμφωνα με το ant1news.gr, από σήμερα και για 14 ημέρες οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και όσοι μένουν σε αυτό, απαγορεύεται να βγουν από το κτίριο, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Από τις 6:00 το πρωί αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης, και επιτηρούν την τήρηση της καραντίνας απαγορεύοντας την είσοδο και την έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ξενοδοχείο το τελευταίο διάστημα φιλοξενούσε αρκετούς λαθρομετανάστες που παρουσίαζαν διάφορα υποκείμενα νοσήματα και συνεπώς δεν έπρεπε να διαμένουν σε δομές φιλοξενίας.

Θα υπακουσουν και θα μεινουν μεσα για 14 μερες; Μηπως θα ηταν καλυτερα να απελαθουν ολοι μαζι οπως αλλωστε προβλεπεται;

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.