Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ειναι αθωα η Ειρηνη; Ηξερε τι μετεφερε; Θα την πιστεψουν; Κι αν οχι, ποσο θα μεινει στις Κινεζικες φυλακες;

Ας θυμηθουμε τι ειχε γινει τοτε....
Ποιος λεει οτι της εδωσε τα ναρκωτικα....
Ηξερε η δεν ηξερε τι μετεφερε....
Δειτε τι εγραφε παλιοτερο αρθρο γι αυτην και τα ναρκωτικα....


"Τα ναρκωτικά της τα έδωσε ο..."
Ποιον "καίει" Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Παραμένει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Χονγκ Κονγκ η Ειρήνη και νέα στοιχεία «βάζουν φωτιά» στην υπόθεση, όπως σημείωσε ο συνήγορος της οικογένειας, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αμέσως μετά τη σύλληψη της 19χρονης, κάποιοι χάκαραν το λογαριασμό της στο Facebook και διέγραψαν παλαιότερες συνομιλίες που είχε μαζί τους η κοπέλα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για τα μέλη της σπείρας που της έδωσε το σακίδιο με την κοκαΐνη.

«Διέγραψαν αναδρομικά όλες τις συνομιλίες που είχε με αυτόν που η ίδια γνώριζε ως Πέτρο και είναι το άτομο με το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Αντίς Αμπέμπα και τον οποίον η ίδια η Ειρήνη κατονομάζει ως το πρόσωπο το οποίο της έδωσε το σακίδιο που περιείχε την ναρκωτική ουσία που μετέφερε στο Χονγκ Κονγκ», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Και πρόσθεσε: «Η κίνηση αυτή δείχνει τους πραγματικούς ενόχους, μόνο όποιος είχε συμφέρον θα μπορούσε να προβεί σε αυτή την ενέργεια της διαγραφής των συνομιλιών».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.