Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Εβαλαν βομβα σε εκκλησια στο Κολωνακι με σκοπο να σκοτωσουν Χριστιανους!

Ακριβως αυτο....
Ηθελαν να σκοτωσουν Χριστιανους....
Και σιγουρα δεν ηταν Χριστιανοι οι δραστες....
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !


Έκρηξη σημειώθηκε έξω απο εκκλησία στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και ένας νεωκόρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεωκόρος του Αγίου Διονυσίου βρήκε ένα ύποπτο δέμα – αντικείμενο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι επί τους οδού Σκουφά και αφού το μετέφερε λίγο πιο πέρα, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από λίγα λεπτά, η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς. Λίγο αργότερα ένας από τους αστυνομικούς που έφτασε στο σημείο, φαίνεται πως την ώρα που πλησίαζε προς το ύποπτο δέμα, τραυματίστηκε λόγω της έκρηξης που σημειώθηκε. Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι είδε τον αστυνομικό να έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια ενώ ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί στο 401 νοσοκομείο.

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Η έκρηξη στο Κολωνάκι ήταν ισχυρή, Μάρτυρες περιγράφουν μια μεγάλη λάμψη και εκκωφαντικό θόρυβο.

Έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι από το περιστατικό. Ο τόπος και ο χρόνος δείχνει ότι οι δράστες είχαν στόχο έναν Ιερό Ναό – σύμβολο για την Πρωτεύουσα και μάλιστα σε μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές εορτές.

Δεν επέλεξαν όμως απλά να κάνουν ένα συμβολικό χτύπημα. Δεν φρόντισαν να κάνουν κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα και έτσι έβαλαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο νεωκόρος της εκκλησίας ήταν αυτός που εντόπισε τον μηχανισμό και μάλιστα προσπάθησε αντιλαμβανόμενος περί τίνος πρόκειται να προστατέψει τον Ναό (παίρνοντας μεγάλο ρίσκο) να τον απομακρύνει από την πλαϊνή είσοδο όπου είχε τοποθετηθεί.

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα με περιστατικά επιθέσεων κατά χώρων θρησκευτικής λατρείας που έχουν καταγραφεί από το 2017, σύμφωνα με Έκθεση που δημοσιοποίησε πρόσφατα το Τμήμα Θρησκευτικών Ελευθεριών και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης και Διαθρησκευτικών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων, του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Το 94% των επιθέσεων μάλιστα αφορά επιθέσεις κατά Ορθόδοξων Εκκλησιών, ήτοι 525 περιστατικά.


ΠΗΓΗ 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.