Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Απόταξη και αργία με απόλυση για τους οκτώ αστυνομικούς που συνελαβαν τον Ζ@κ....

Ρε δεν παμε καλα, καθολου καλα...
Συνελαβαν ληστη και κινδυνευουν να τους ξηλωσουν....
Κι υστερα περιμενουμε να μας σωσουν οι Αστυνομικοι.....
Διαβαστε λεπτομερειες...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της πηγης μας, η ΕΔΕ προτείνει την παραπομπή στο πειθαρχικό και των οκτώ αστυνομικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου.
Απόταξη για τους τέσσερις και αργία με απόλυση για τους υπόλοιπους τέσσερις.

Ειδικότερα η ΕΔΕ προτείνει να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικής ποινής και οι οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που εναπλάκησαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα προτείνεται απόταξη για τους τέσσερις από τους οκτώ, δηλαδή το πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο που σημαίνει να φύγουν οριστικά από το Σώμα.

Και για τους υπόλοιπους τέσσερις προτείνεται αργία με απόλυση, το δεύτερο πιο βαρύ πειθαρχικό μέτρο, που θα επιβληθεί για διάστημα ορισμένων μηνών ανάλογα με το τι θα κρίνει το πειθαρχικό.

πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.