Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΤΗΝ <ΠΑΤΗΣΕ>Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΔΟΥΛΕΨΕ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ....

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ!!!Οι εξελιξεις στην Μανμπιτζ της Βορειας Συριας....ωφελησε μαλλον τον Ασαντ.....παρα τον Ερντογαν!!!Αλλα υπολογιζε....και αλλα του βγηκαν!!!!Μετα την εισοδο του Συριακου στρατου στην Μανμπιτζ...που μεχρι τωρα ηταν υπο τον ελεγχο των Κουρδων...οιΤουρκοι δεν εχουν τωρα λογο και καμια δικαιολογια για τον ελεγχο της πολης....την στιγμη που οι Κουρδοι εδωσαν την Μανμπιτζ στον ελεγχο της Συριας!!!Η Μοσχα χαιρετιζει τις εξελιξεις αυτες.....σημειωτεον οτι απεχωρησαν τα αμερικανικα στρατευματα απο την περιοχη...πραγμα που βολευει τους Ρωσους!!!Οπως καταλαβαινουμε ο μονος κερδισμενος απο αυτην την εξελιξη ειναι ο Ασαντ....!!!!

Άρχισαν τα δύσκολα για την Τουρκία – Μόσχα: «Χαιρετίζουμε τις σημερινές εξελίξεις στην Μανμπίτζ» – «Πάγωσε» ο Ερντογάν.

Άρχισαν τα δύσκολα για την Τουρκία. Μετά την είσοδο του στρατού της Συρίας στην Μάνμπιτζ, η Ρωσία δήλωσε ότι «είμαστε ευχαριστημένοι από την είσοδο του στρατού της Συρίας στην Ιεράπολη, που μέχρι τώρα ήταν υπό τον έλεγχο των Κούρδων».

Μετά από τις εξελίξεις αυτές και τις δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων, ότι οι περιοχές από τις οποίες θα αποχωρήσουν τα αμερικανικά στρατεύματα, πρέπει να περάσουν στον έλεγχο του στρατού της Συρίας, αναμένεται να είναι αρκετά έως εξαιρετικά δύσκολο το έργο των Τούρκων αξιωματούχων που μεταβαίνουν αύριο στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα, μεταβαίνουν στη Μόσχα ο υπουργός Εξωτερικών Μ. Τσαβούσογλου, ο υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο δοικητής της ΜΙΤ, Χακάν Φιντάν και ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ιμπραχήμ Καλίν.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, το βασικό αίτημα της τουρκικής αντιπροσωπείας είναι η αίτηση άδειας χρήσης του εναέριου χώρου της Συρίας από την τουρκική πολεμική αεροπορία, αν και στην ουσία θα πρέπει να ζητήσουν άδεια για διεξαγωγή της επιχείρησης εισβολής που προετοιμάζουν οι ΤΕΔ.

Ταυτόχρονα ο Έρντογαν  έχει στην κυριολεξία παγώσει με τις σημερινές εξελίξεις. Οι Τούρκοι πιάστηκαν στον ύπνο και προσπαθούν μέσω της γνωστής τους προπαγάνδας να μας πείσουν πως στην Μανμπίτζ δεν μπήκε ο Συριακός Στρατός.

πηγη

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.