Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ.....Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ!!!!

ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟ!!!Βιαζονται για την προσαρτηση του Κοσοβου.....Και ο υπουργος εξωτερικων Λεσαι ανακοινωσε οτι καταργουνται οι διπλοι ελεγχοι στα συνορα και οι αστυνομιες των δυο χωρων θα εκτελουν απο κοινου τα καθηκοντα τους!!!Βεβαια αυτην την αποφαση την πηραν ερημην των Σερβων....χωρις καν να τους ενημερωσουν!!!!

Τα σύνορα μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου καταργούνται.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σαντέρ Λεσάι, στη σελίδα του σε κοινωνικά δίκτυα, ανακοίνωσε ότι καταργούνται οι διπλοί έλεγχοι στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο και οι αστυνομίες των δύο χωρών θα εκτελούν μαζί τα καθήκοντά τους υπό μία αρχή.

Ο Λεσάι τόνισε ότι θα ληφθούν πολύ σημαντικά μέτρα προκειμένου να τεθούν πλήρως τα ευρωπαϊκά πρότυπα στα σύνορα Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου.

«Η κυβέρνηση χθες ενέκρινε την απόφαση για αυτήν τη σημαντική αλλαγή, η οποία διευκολύνει σημαντικά την ελεύθερη κυκλοφορία μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου. Αλλά, η διευκόλυνση της ελεύθερης κυκλοφορίας δεν τελειώνει εδώ. Σύντομα θα καταβληθούν πολύ πιο σημαντικά μέτρα για την καθιέρωση πλήρως των ευρωπαϊκών προτύπων στα σύνορα των δύο χωρών», σημειώνει ο Αλβανός υπουργός, σύμφωνα με την αλβανική «zjarr.tv».

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.