Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ!!Βγηκαν στους δρομους παλι τα <κιτρινα γιλεκα>!!..Καιγεται παλι το Παρισι...!!!!

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ....Μεταξυ διαδηλωτων και αστυνομικων δυναμεων στην <<Πολη του φωτος>>!!!Για ενα ακομη Σαββατοκυριακο τα <<κιτρινα γιλεκα>>βγηκαν στους δρομους....και αυτην την στιγμη μαινονται.....σφοδρες μαχες με τις αστυνομικες δυναμεις!!!Η κατασταση...πλεον ειναι τραγικη....και εχει ξεφυγει απο καθε ελεγχο!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Στην αντεπίθεση τα «Κίτρινα Γιλέκα» – Πυρπολούν τράπεζες – Άγριο ξύλο στην Γαλλία

Χαμός πάλι στο Παρίσι. Τα «κιτρινα γιλέκα» στη αντεπίθεση πυρπολούν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Σοκαριστική εικόνα ενός διαδηλωτή που δείχνει στην κάμερα ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του. Δακρυγόνα και απίστευτη ένταση ξανά στην γαλλική πρωτεύουσα.

Κίτρινα γιλέκα… κεφάλαιο έβδομο! Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος.

Ενός κινήματος που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, αλλά κατέληξε σε μια γενικευμένη αποδοκιμασία του Γάλλου προέδρου, τον οποίο εδώ και εβδομάδες πια καλούν να… πάει σπίτι του.

Η ένταση στο Παρίσι δεν λείπει για μια ακόμη φορά. Τα κίτρινα γιλέκα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και τα επεισόδια δεν λείπουν. Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν χρήση δακρυγόνων, ενώ οι διαδηλωτές πετούν αντικείμενα εναντίον τους.

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.