Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Εθνικοί μειοδότες όσοι δεν ψηφίζουν ΝΔ, λεει η ξενοφερτη Βόζεμπεργκ...

Έχουν καταστρέψει την Ελλάδα, διέλυσαν τα πάντα και έχουν και θράσος τα τομάρια...



«Αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας» όποιος δεν ψηφίσει ΝΔ στις επικείμενες κάλπες των ευρωεκλογών, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και εκ νέου υποψήφια Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή στα Παραπολιτικά.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την άποψη του Νίκου Ανδρουλάκη, ότι την Κυριακή στις ευρωεκλογές θα πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα αποδοκιμασίας στην αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης, η γαλάζια υποψήφια ευρωβουλευτής είπε ότι «λυπούμαι να πω ότι αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. 

Αυτό αντιστρατεύεται τα συμφέροντα της χώρας κατά την δική μου οπτική», προσθέτοντας ότι «είναι δικαίωμα του αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής, του κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει υπάρξει και ευρωβουλευτής για να ξέρει ότι αυτή τη χρονική στιγμή τα μηνύματα που θα πάνε, είναι δικαίωμα του καθενός να διαμαρτυρηθεί ή να εκφραστεί οπωσδήποτε, αλλά ξεχνάει ο κ. Ανδρουλάκης, ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές είναι σε τρία χρόνια. Ο κ. πρωθυπουργός θα είναι αυτός που θα πάει στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματευτεί τα όσα δικαιούται η χώρα».

Επίσης, η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε σχετικά με την κριτική περί αλαζονείας, ότι «αυτό το λένε μόνο εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν αντίλογο, προτάσεις οι οποίες να μπουν στο τραπέζι να συζητηθούν και μια σωστή κριτική. Όσοι ισχυρίζονται την αλαζονεία του 41% ουσιαστικά προσβάλουν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που εμπιστεύτηκαν αυτή την κυβέρνηση».

Τέλος, σχετικά με το αφήγημα της σταθερότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση, η γαλάζια υποψήφια ευρωβουλευτής σημείωσε ότι «όσο πιο σταθερή φαίνεται η κυβέρνηση και από τα ποσοστά, είναι νοερά πιο ισχυρή η εντολή που παίρνει ο ίδιος για να κάνει τη δουλειά του.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.