Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Χαος στην Ευρωπη...Βγηκαν στους δρομους τα "ορφανα του Σταλιν" και σπανουν γιατι δεν τους ψηφισαν ! ! !

Οσμή χάους στην Γαλλία...

Αυτη ειναι η "δημοκρατια" των αριστεροστροφων φασιστων...



Θα προκαλέσει άραγε η φαινομενική εκλογική άνοδος της Δεξιάς στην Ευρώπη, χάος στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων, προκειμένου έπειτα να επιβληθεί διεθνιστική «τάξις και ασφάλεια»;;;

Στην Γαλλία, όπου συνήθως ξεκινούν όλα την Ευρώπη, από το βράδυ της Δευτέρας έχουν ξεσπάσει εξεγέρσεις διεθνιστών της Αριστεράς στο Παρίσι, την Μασσαλία, την Λυών , το Μονπελιέ και άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας ενάντια στην ακροδεξιά! Μαζί τους, σύμφωνα με πληροφορίες, και αλλοδαποί! Ζητούν ένωση της Αριστεράς για να παρεμποδιστεί μια εθνικοδεξιά κυβέρνηση με αρχή τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, τις οποίες κήρυξε ο Μακρόν μετά την ήττα του από την Λεπέν στις ευρωεκλογές!!

Στη Νάντη, 4.400 άτομα, σύμφωνα με τον αριθμό της νομαρχίας, συγκεντρώθηκαν με πανό και σύνθημα «η νεολαία δεν θέλει την Εθνικής Συσπείρωση (της δεξιάς Μαρί Λεπέν)»!

Περίπου 2.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην Λυών, ενώ στο Μονπελιέ οι αρχές ανακοίνωσαν περίπου χίλιους συμμετέχοντες. Στο Στρασβούργο εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Kleber.

Το Στρασβούργο, το Μπορντό, η Νάντη και το Παρίσι είδαν αναταραχές, με την αστυνομία σε ορισμένες περιοχές να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει δακρυγόνα για να εμποδίσει τους διαδηλωτές να βανδαλίσουν τις γειτονιές!

Η Δεξιά θα επικρατήσει πολιτικά ή θα γίνει απλά το μέσο εμφύλιου χάους στους δρόμους της Ευρώπης με τους παλαιοταξίτες παραδοσιακούς Ευρωπαίους από την μία και τους διεθνιστές αριστεριστές μαζί με τους παράνομους αλλοδαπούς από την άλλη;;;

πηγη


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.