Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ελλnvόπoυλο vεκρό ύστερα από ξυλoδαρμό από 5 λαθpoεισβoλεις...

Ένα ελληνόπουλο ηλικίας μόλις 20 ετών κατέληξε ύστερα από διαπληκτισμό και ξυλοδαρμό εναντίον του από πέντε  λαθροεργάτες...



Το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή των Χανίων στην παραλία των Καλυβών Αποκορώνου, όπου εργαζόταν σημειώθηκε το γεγονός του άγριου ξυλοδαρμού του εικοσάχρονου. Σύμφωνα με το nantiareport, ο 20 χρόνος εργαζόταν ως ναυαγοσώστης της παραλίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι αλλοδαποί επιτέθηκαν φραστικά στο ναυαγοσώστη όταν τους έκανε κάποια υπόδειξη και υστερα τον ξυλοκόπησαν. Ο ναυαγοσώστης απομακρύνθηκε και λίγα μέτρα από το σημείο του επεισοδίου, κατέρρευσε έξω από οβελιστήριο στην πλατεία στις Καλύβες. ανακοπή και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, όπου κατέληξε. Να σημειωθεί πως οι δύο λαθροι (πιθανόν ρουμανικής υπηκοότητας) που ενεπλάκησαν στον καβγά εργάζονται σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία και ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας ενω από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, διεξάγεται έρευνα για να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια του επεισοδίου συνεπεία του οποίου η τραγική κατάληξη για τον 20χρονο ναυαγοσώστη καθώς αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.