Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δρ Βέρνον Κόλμαν: Ημουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά θα έκανα μια εξαίρεση για τους μηχανικούς του κλίματος...

Ενδιαφερον...

Διαβαστε το πριν μας το σβησουν...



Του Δρ Βέρνον Κόλμαν

Πάντα ήμουν αντίθετος στη θανατική ποινή. Αλλά αποφάσισα ότι θα κάνω μια εξαίρεση για τους γεωμηχανικούς και τους μηχανικούς του κλίματος που βρίσκονται πίσω από το ράντισμα εκατομμυρίων τόνων σωματιδίων που αντανακλούν το φως στη στρατόσφαιρά μας.

Έχω γράψει στο παρελθόν για το ψέκασμα σκόνης στους ουρανούς (είναι γνωστό ως ηλιακή μηχανική ή διαχείριση ηλιακής ακτινοβολίας).

Αυτά τα χημικά σύννεφα υποτίθεται πως έχουν σχεδιαστεί για να μην υπερθερμαίνεται η γη και οι παράφρονες που βρίσκονται απο πίσω το πιστεύουν (ή τουλάχιστον προσποιούνται ότι πιστεύουν) την τρελή θεωρία που είναι γνωστή ως «κλιματική αλλαγή». Η έρευνά μου δείχνει ότι ουσιαστικά κανένας ανεξάρτητος επιστήμονας δεν πιστεύει στη θεωρία της «κλιματικής αλλαγής». Η συντριπτική πλειοψηφία αναγνωρίζει ότι είναι μια καλά ενισχυμένη φάρσα εμπιστοσύνης.

Αλλά οι συνωμότες χρησιμοποιούν την κλιματική αλλαγή ως δικαιολογία για να μπλοκάρουν τις ακτίνες του Ήλιου, παρόλο που γνωρίζουν τη ζημιά που θα προκαλέσει. Χιλιάδες αεροπλάνα (όλα λειτουργούν με ορυκτά καύσιμα) πετούν γύρω στη στρατόσφαιρα και ψεκάζουν τον ουρανό με σωματίδια.

Θα υπάρξουν, παραδέχονται, αναπόφευκτες παρενέργειες στο σχέδιό τους.

Και ποιες είναι οι παρενέργειες;

Λοιπόν, υπάρχει πείνα, πλημμύρες και ξηρασία. Αυτό ήδη συμβαίνει.

Όταν ακούτε για πλημμύρες και ξηρασία, ενοχοποιείται πάντα η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή. Είναι πολύ βολικό να κατηγορήσουμε τα προβλήματα που προκαλούνται από την ηλιακή μηχανική τους ανθρώπους κι όχι εμάς.

Αλλά οι πλημμύρες και οι ξηρασίες δεν προκαλούνται από τη βιομηχανία ή τα αυτοκίνητα ή τα αεροπλάνα ή τις αγελάδες που κλάνουν.

Αυτές οι εύκολα απορριπτόμενες παρενέργειες, οι οποίες οδηγούν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους, προκαλούνται σκόπιμα από την ηλιακή μηχανική.

Το απώτερο σχέδιο, φυσικά, είναι να μειωθεί το μέγεθος του παγκόσμιου πληθυσμού καταστρέφοντας τη γεωργία και οδηγώντας σε μαζική πείνα. Και λειτουργεί.

Αυτά τα εντελώς τρελά και εγκληματικά σχέδια δεν εγκρίθηκαν ποτέ από κανένα εκλογικό σώμα ή από κανένα εκλεγμένο σώμα.

Και όλα γίνονται ήδη. Απλώς κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό...

Αντί για ωραίους γαλάζιους ουρανούς, τις περισσότερες μέρες θα δείτε γκρίζους, μουντούς ουρανούς. Και πολύ λίγο ορατό τον ήλιο.

Οι υπεύθυνοι για την ηλιακή μηχανική πρέπει να συλληφθούν, να δικαστούν και μετά να τουφεκιστούν. Αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα. Και είναι ήδη υπεύθυνοι ήδη για εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.

Α, και υπάρχει κάτι άλλο.

Τώρα που ξεκίνησε η ηλιακή μηχανική, δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει. Πάντα θα πρέπει να υπάρχουν αεροπλάνα που θα πετούν τριγύρω και να ραντίζουν τη θανατηφόρα σκόνη τους στη στρατόσφαιρα.

Η βασική απάτη της δηθεν κλιματική κρίσης, βασίζεται στο ότι Γη υπερθερμαίνεται πιο γρήγορα από ποτέ και μας λένε πως για το 92% αυτής της ζέστης ευθύνονται οι άνθρωποι Στο πιο υψηλό σημείο όλων των εποχών έφτασε ο ρυθμός θέρμανσης στη Γη το 2023, ενώ το 92% της ζέστης έχει προκληθεί από ανθρώπινο παράγοντα, τονίζουν ειδικοί σε νέα σχετική έρευνα. Όλα είναι ψέματα!


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.