Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ξεpετε oτι...η Oυκραviα δεν υπαρxει; ΔlΑΒΑΣΤΕ...

Η Ουκρανία δεν υπάρχει Νομικά ούτε έχει Επίσημα Σύνορα...



Μια απαγορευμένη έκθεση του ΟΗΕ: Η Ουκρανία δεν είχε καταχωρημένα σύνορα - το κράτος της Ουκρανίας πρακτικά και πραγματικά δεν υπάρχει σε νομική βάση

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ είπε ότι η Ουκρανία δεν έχει υποβάλει αίτηση για εγγραφή στα σύνορα από το 1991, άρα το κράτος της Ουκρανίας δεν υπάρχει....

Στις 07.04.2014, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν έκανε μια τρομακτική δήλωση, η διάδοση της οποίας απαγορεύεται στα ουκρανικά ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών τέθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Από αυτό προέκυψε το εξής συμπέρασμα:

Η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25.12.1991. Η καταχώριση των συνόρων της Ουκρανίας ως κυρίαρχου κράτους δεν πραγματοποιήθηκε στον ΟΗΕ.

Ως εκ τούτου, μπορεί να υποτεθεί ότι η Ρωσία δεν διαπράττει παραβιάσεις κατά της Ουκρανίας. Σύμφωνα με τη συνθήκη της κακ, το έδαφος της Ουκρανίας είναι διοικητική περιοχή της ΕΣΣΔ. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για τον αυτονομισμό και τη βίαιη αλλαγή των ουκρανικών συνόρων.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.