Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Το κpέας τoυ εργαστnρioυ τoυ Μπiλ Γkέιτς πρoκαλεi καρκivo...

Θελεις να κανεις δοκιμη;

Θελεις να γινεις το πειραματοζωο; 

Καλη σου ορεξη...



Το συνθετικό κρέας έχει προωθηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον Μπιλ Γκέιτς και τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ στο WEF ως λύση στη λεγόμενη κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, αυτή η ίδια τροφή έχει πλέον αποδειχθεί ότι  προκαλεί καρκίνο μέσω των απαθανατισμένων κυτταρικών γραμμών  που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Το Raw Egg Nationalist (REN) έριξε φως σε αυτό το θέμα σε ένα άρθρο της 17 Φεβρουαρίου για το  National Pulse , αναφέροντας μια   δημοσίευση του Bloomberg σχετικά με αυτό. Το άρθρο της 7ης Φεβρουαρίου από  τον συνεισφέροντα συγγραφέα του Bloomberg , Joe Fassler,  εξήγησε γιατί οι εταιρείες τεχνητού  κρέατος χρησιμοποιούν  απαθανατισμένες κυτταρικές σειρές για τα προϊόντα τους.

«Τα κανονικά κύτταρα κρέατος δεν διαιρούνται απλώς για πάντα. Για να κάνουν τις κυτταροκαλλιέργειες να αναπτυχθούν με ρυθμούς αρκετά μεγάλους ώστε να τροφοδοτούν μια επιχείρηση, αρκετές εταιρείες … χρησιμοποιούν αθόρυβα αυτά που ονομάζονται απαθανατισμένα κύτταρα, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν φάει ποτέ σκόπιμα» έγραψε ο Fassler.


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.