Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Κλώτσnσε αδέσπoτn γάτα, εφαγε πρoστιμo 5000 ευpω και....ΑΦΕΘHΚΕ ΕΛΕYΘΕPΟΣ! ! !







Μια δικαστική περιπέτεια είχε ένας 64χρονος στην Θεσσαλονίκη ο οποίος, για ανεξήγητο λόγο, κλώτσησε μια αδέσποτη γάτα...

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον άνδρα σήμερα για το περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα, στην οδό Ν. Γερμανού, στο κέντρο της πόλης και έγινε αντιληπτό από περαστικούς που ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 64χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί για κακοποίηση ζώου.

Τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο ανέλαβε την εκδίκαση της υπόθεσης και ήρε την κράτησή του.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι επιχείρησε να χαϊδέψει την γάτα αλλά εκείνη τον γρατζούνισε οπότε αντέδρασε ενστικτωδώς.

Εχω μια απορια...
Kλωτσησε μια γατα και εφαγε προστιμο 5000 ευρω...
Αν κλωτσησω τον Μιζοτακη, ποσο ειναι το προστιμο;

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.