Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Το δαιμόνιο ωρύεται: Όχι ρε, αυτόν φωνάζει, μόλις ακούσει το όνομα Χριστοδουλος ....Ακουστε τον Ηγούμενο της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ...

«Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!»



(Απόσπασμα από το κήρυγμα του Ηγουμένου της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ, μετά την Θεία Λειτουργία, που μεταδόθηκε διαδικτυακώς από το Καθολικό της Μονής, την 28/1/2021).

Μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του ο Γέροντας Γαβριήλ ανέφερε και το εξής συγκλονιστικό περιστατικό: «...Πολλές ψυχές έσωσε, αγαπητοί μου αδελφοί, και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, του οποίου το μνημόσυνο τελούμε σήμερα, επί τη συμπληρώσει 13 ετών από της εκδημίας του.

Έτσι ομολόγησε ο δαίμονας, όταν κάποτε ο άγιος Γέροντας Κύριλλος διάβαζε έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο από δαιμόνια. 
Εκεί στον Άγιο Χαράλαμπο ήμασταν και επικαλείτο πολλούς Αγίους, μεταξύ των οποίων πήγε ν' αναφέρει τον Άγιο Χριστόδουλο τον εν Πάτμω, εννοούσε..  

Με το που αναφέρει την λέξη  "Χριστοδούλου...", ωρύεται το δαιμόνιο και φωνάζει: "Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!"».

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.