Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Τρεις Άγιοι μιλούν για την Αμερική: Η Αμερική θα γίνει μερική...Θα πάψει να είναι υπερδύναμη...

 ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

-Από την Δύση δεν περιμένομε τίποτε καλό. Ο ήλιος συνέχεια τόσα χρόνια πάει στην Δύση και ακόμα δεν φωτίστηκε, αλλά σκοτεινιάζει 1.

-Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικάνοι ούτε οι Εβραίοι………. Αυτοί επικρατούν μία φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς Του……..

 

[….] Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, ο διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας 2.



-……….Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ……..Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που συνεργάζονται…… σου λέει, τί γίνεται εδώ;……. ξανασηκώνει κεφάλι ο Χίτλερ;……. και θα την διαλύσουν 3.

– Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού. Η Αμερική μοιάζει μ΄ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα 4.

“Θάρθει καιρός που ο αράπης θα γίνει αφέντης και ο αφέντης, σαν τον αράπη” 5.

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

– Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική 6.

– Ἡ Ἀμερικὴ θὰ πάθει μεγάλη γεωλογικὴ-βιολογικὴ καταστροφὴ γιὰ τὶς καταστροφὲς ποὺ ἔχουν προξενήσει καὶ τὸν ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων». Αὐτὸ ἀνέφερε ὁ π. Ἰωάννης Καλαϊδῆς λίγο πρὶν τὴν κοίμησή του τὸ 2009 ἀναφερόμενος σὲ μία ὁμήγυρη γιὰ τὴν ἐπιστροφὴ τῆς Κωνσταντινούπολης στοὺς Ἕλληνες 8!

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

-Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει το Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική……………… Οι Έλληνες αν δεν μετανοήσουν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα 7.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ

-Την Αμερική θα τη σαρώσουν θεομηνίες γιατί ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την αγγίξει.

-Πλανητάρχης μετά τον πόλεμο θα γίνει η Κίνα και η Αμερική θα διαλυθεί 9.

 

 

Πηγή 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.