Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ρωσία: Μπορούμε να σας δώσουμε 100 εκατ. δόσεις εμβολίου...(Και η Ελλάδα αρνείται το Ρωσικό εμβόλιο ! ! !)

Πιστος ο Κουλης στην Φραου Μερκελ...

Μονο το Γερμανικο εμβολιο, κατ αυτον ειναι καλο; 

Ουτε θελει να ακουσει για το Ρωσικο;



Ρωσία πάντως είναι σε θέση να προμηθεύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση με 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Sputnik V - ποσότητα αρκετή για να εμβολιασθούν 50 εκατομμύρια άνθρωποι κατά του κορονοϊού - το δεύτερο τρίμηνο του 2021, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (RDIF).

Η ανάρτηση αυτή έρχεται στον απόηχο του πολέμου που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΕΕ και την AstraZeneca για την προμήθεια των εμβολίων της εταιρείας στην Ένωση. Ευρωπαϊκά Μέσα αναφέρουν ότι η AstraZeneca δεν θα μπορέσει να παραδώσει τα 80 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού που αναμένονταν το πρώτο τρίμηνο του 2021. 

Ετσι η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε εντολή για ελέγχους σε εργοστάσια της εταιρείας, κατάσχοντας μάλιστα και έγγραφα προκειμένου να ερευνηθούν, ενώ ζήτησε από την AstraZeneca να δημοσιοποιήσει το μεταξύ τους συμβόλαιο προκειμένου να γίνει γνωστή η συμφωνία.  





πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.