Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Χυλοπιτα και απο τον Πουτιν στο Καθεστως μας που τον καλεσε να παραστει στην Επετειο των 200 χρονων απο την Επανασταση...

Σιγα μην κακοκαρδιζε τον Σαλεμενο Σουλτανο το "Ξανθο Γενος"...

Σιγα μην ερχονταν, μετα την συμπεριφορα των Μητσοτακηδων των υπαλληλων της Μερκελ...



Ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος λοιπόν, έκανε γνωστό νωρίτερα, ότι ο Πούτιν, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και ο Πρίγκιπας Κάρολος έλαβαν προσκλήσεις για συμμετοχή στην παρέλαση ως εκπρόσωποι χωρών που συνέβαλαν στην απελευθέρωση της Ελλάδας. 

Τι άλλαξε όμως τώρα; 

Υπάρχει απογοήτευση στη Ρωσία για την στάση της Ελλάδας...

Μην ξεχνάμε πως η Αθήνα έχει ''δεθεί'' στο άρμα των ΗΠΑ, έχοντας παραχωρήσει αρκετές βάσεις στην Ουάσιγκτον. 

Τα συμφέροντα είναι μεγάλα. Γεωπολιτικά, με την σχεδόν ευθεία σύγκρουση μεταξύ Αμερικής και Ρωσίας. Δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα. Αφορούν όλη τη Βαλκανική. 

Και δεν έχουν να κάνουν μόνο με στρατιωτικές βάσεις, εμπορικές αρτηρίες και αγωγούς μεταφοράς ενέργειας. 

Το pressing της Ουάσιγκτον προς την Αθήνα όπως καταλαβαίνουμε είναι λογικό. 

Με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια να λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθιστά αυτομάτως τη «γειτονιά» της Ελλάδας ως μείζον πεδίο γεωπολιτικής — και όχι μόνο — αντιπαράθεσης.

ΥΓ: Η ανικανοτητα των Μητσοτακηδων σε ολο της το μεγαλειο...


πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.