Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Η Καίτη Γαρμπή απαντά στην «ανιστόρητη» Dua Lipa για την Μεγάλη Αλβανία...

Μπράβο Καιτουλα μια χαρα τα είπες ! ! ! 


Την δική της απάντηση στην ανάρτηση της Ντούα Λίπα (Dua Lipa), έδωσε το βράδυ της Δευτέρας, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή.

Τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Dua Lipa στους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter.

Ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή δεν άφησε ασχολίαστη την αμφιλεγόμενη ανάρτηση της νεαρής από το Κοφυσσοπέδιο.
















Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, τόνισε πως η ανάρτηση της Dua Lipa για τη Μεγάλη Αλβανία είναι «ανιστόρητη» και δεν συμβαδίζει ούτε με την ιστορία ούτε με την ιστορική ανάλυση.

Το post που δημοσίευσε χθες η Ντούα Λίπα στο Instagram με τον χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής σχεδόν 500.000 likes.


Η 25χρονη γεννήθηκε το 1995 και έχει καταγωγή από το Κοσσυφοπέδιο.

Οι γονείς της έφυγαν από το Κόσοβο στις αρχές του '90 και εκείνη γεννήθηκε στο Λονδίνο.

Η νεαρή τραγουδίστρια έχει αποκτήσει διεθνή φήμη, έχει αποσπάσει αρκετά βραβείο στη μέχρι τώρα καριέρα της, ενώ φέτος κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της.




















Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.