Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Λέσβος: Διαδηλωτές κυνηγούν όχημα ΜΚΟ και αυτοκίνητο πέφτει επάνω τους...

Κρατος εν κρατει εχουν γινει οι ΜΚΟ στην Λεσβο...
Οι διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί από τις 8:30 το βράδυ μετά από διαδικτυακή πρόσκληση στην οποία έγραφαν ότι «το νησί κινδυνεύει». 

Σύμφωνα πάντα με τις αναρτήσεις επρόκειτο να συγκροτήσουν περίπολα προκειμένου να εμποδίζουν λαθρομετανάστες από το να βάλουν φωτιές (θεωρούν, σύμφωνα με τους συγκεντρωμένους, ότι τη σημερινή φωτιά που μαίνεται ακόμα στα βουνά της Θερμής την έβαλαν μετανάστες). 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έξω από το εργοστάσιο της ΔΕΗ επιτέθηκαν σε βαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στελέχη μη Κυβερνητικής οργάνωσης που διέφυγαν με την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ κάποιες ομάδες συγκεντρωμένων κατά διαστήματα κινήθηκαν και προς τον καταυλισμό της Μόριας.

Έξι άτομα ομως τραυματίσθηκαν, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος έπεσε επάνω σε ομάδα συγκεντρωμένων διαδηλωτών. 

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου μεταφέρθηκε προληπτικά και ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στους συγκεντρωμένους.







Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.