Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Μην βιαζεστε να τελειωσετε τον Στραταρχη Χαφταρ ! ! ! Υπαρχουν πολλα ακομη που δεν ειδαμε...

Το τι εχει στα χερια τους θα το δουμε τις επομενες μερες...
Και ναστε σιγουροι οτι οι Τζιχαντιστες του Σαλεμενου δεν θα περασουν καλα...

Ένα αντιπλοϊκό  πύραυλο σοβιετικής κατασκευής λοιπον, που παρά την παλαιότητά του εξακολουθεί να παραμένει επικίνδυνο  ακόμη και σήμερα δοκίμασε η Βεγγάζη.

Πρόκειται για το βλήμα P-15 Termit το οποίο προέρχεται από τα αποθέματα του Στρατού ή καλύτερα του Ναυτικού της Λιβύης επι Καντάφι.

Η δοκιμή έγινε στην θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ και ασφαλώς συνιστά μήνυμα με αποδέκτη την Τουρκία και τις ναυτικές μονάδες που διατηρεί σε απόσταση ανοικτά της Σύρτης.

Το  P-15 Termit έχει ισχυρότατη πολεμική κεφαλή βάρους 454 χλγρ. κινητήρα υγρών καυσίμων και προωθητή στερεών καυσίμων, αναπτύσσει ταχύτητα υψηλή υποηχητική 0,96 mach και η εμβέλειά του ανέρχεται στα 80 χλμ.

Η καθοδήγησή του προς το στόχο γίνεται αρχικά με αναλογικό σύστημα αδρανειακής πλοηγησης και στη συνέχεια με ενεργό ερευνητή (ραντάρ).






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.