Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Ευρωπαικες κυρωσεις στην Τουρκια; Ευρωπαικη αλληλεγγυη στην Ελλαδα; Ακριβως....η ΕΕ αναβαθμιζει τα Τουρκικα αεροδρομια ! ! !

Ρε Αφορισμενε...
Απ την μερα που εγινες πρωθυπουργος μια αληθεια δεν ειπες...
Ολο για επιτυχιες μιλουν τα πληρωμενα παπαγαλακια σου στα καναλια και...

Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, το πόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας στην νέα ελληνοτούρκικη κρίση και στην ικανοποίηση του ελληνικού αιτήματος για επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας.

Όπως μετέδωσαν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, Anadolu και İHA, καθώς και ο διευθυντής της Κρατικής Αρχής Αερολιμένων, Hüseyin Keskin, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να αναβαθμίσει τα τουρκικά αεροδρόμια και να δώσει την εμπιστοσύνη της που είχε αρθεί με την έκρηξη της πανδημίας του Κορονοϊού.

Η κίνηση αυτή προσφέρει μεγάλα οφέλη στον τουρκικό τουρισμό καθώς οι Ευρωπαίοι δεν θα έχουν αναστολές πλέον να επισκεφτούν την Τουρκία για τις διακοπές τους.

Κατά τα άλλα μιλάμε για…ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Κούνια που μας κούναγε!







Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.