Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Αμερικανική έκθεση περί τρομοκρατίας: Αγωνίζεται η Τουρκία κατά της ISIS ! ! ! (Αν δεν υπήρχε Τουρκία δεν θα υπήρχε ISIS)

Υποκρισια Αμερικανικη...
Και θυμηθητε...
Αν ποτε γινει πολεμος Ελλαδος Τουρκιας και κερδιζει η Ελλαδα μπορει να μας βομβαρδισουν !

Ανακοινώθηκε λοιπον η αμερικανική έκθεση υποκρισιας, περί τρομοκρατίας για το 2019. Εντύπωση προκαλεί η λεπτομέρεια σχετικά με το YPG στο τμήμα περί Τουρκίας

Στο τμήμα που αναφέρεται για την Τουρκία καταγράφεται πως η Τουρκία αγωνίζεται εντός της χώρας με την τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ και εκτός της χώρας με την τρομοκρατική οργάνωση ΙSIS, ενώ σημειώνεται ο ενεργός ρόλος της στον αγώνα ενάντια στην ISIS.

Εντύπωση προκαλεί ότι στην αναφορά καταγράφεται η φράση “Η Τουρκία θεωρεί το YPG ως προέκταση του ΠΚΚ” , κάτι που δεν υπήρχε στις δύο προηγούμενες αναφορές.

Στην αναφορά σχετικά με την οργάνωση FETO, αναφέρεται πως η Τουρκία θεωρεί την FETO ως τρομοκρατική οργάνωση και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν πολλές συλλήψεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ενώ τονίζεται πως οι ΗΠΑ δεν θεωρούν την οργάνωση αυτή ως τρομοκρατική οργάνωση.

Από την άλλη πλευρά διακρίνεται πως φέτος δεν υπάρχει η φράση “εξόριστος θρησκευτικός ηγέτης”, που υπήρχε στην περσινή αναφορά σχετικά με τον ηγέτη της FETO Φετουλάχ Γκιουλέν.


Σχ. : Αγωνίζεται λέει η Τουρκία κατά της ISIS…  Στο μεταξύ αν δεν υπήρχε  Τουρκία δεν θα υπήρχε ISIS ! Μπορεί κανείς να φανταστεί πως οι τρομοκρατικές ομάδες π.χ. στην Συρία θα άντεχαν τόσα χρόνια αν δεν είχαν την Τουρκία (καταρχήν…) από πίσω τους ; Οι Αμερικανοί προφανώς αρκούνται πως σε αρκετά μέτωπα τα τουρκικά συμφέροντα συγκρούονται με τα ρωσικά και για αυτό ¨χαϊδεύουν¨ την Τουρκία, αδιαφορώντας για τα εγκλήματα της.





πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.