Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ντροπή σας ρε! Έκοψαν το Επίδομα Αναπηρίας σε τυφλή Ροδίτισσα, με άνοια που έχει χάσει και τα δυο της πόδια...

https://youtu.be/pea9w9bJEhc

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ρόδο αφού μια μια 55χρονη η οποία έχει χάσει τα δυο της πόδια από ζάχαρο, είναι τυφλή και έχει άνοια, δεν παίρνει πλέον το επίδομα αναπηρίας.

Η σύζυγος του κ. Αγαπητάκη που εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» έχει χάσει τα δύο της πόδια από ζάχαρο, αλλά και την όρασή της, ενώ η επιτροπή που είχε περάσει παλιότερα είχε κρίνει πως είναι εφ όρου ζωή.

Κι όμως, ενώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αντιστοιχούν σε ποσοστό αναπηρίας άνω του 80%, κρίθηκε από άλλη επιτροπή πως είναι 70%, κάτι που σημαίνει οτι δεν δικαιούται το επίδομα.

Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα πριν από λίγες μέρες, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαγνώσθηκε με άνοια.


Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.