Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

36χρονη έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο στην Θεσσαλονίκη...


Σε μια 36χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Γεωργία ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1 το μεσημέρι, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της εκκλησίας του Αγ. Αθανασίου.

Με βάση τις πληροφορίες, η 36χρονη, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το σώμα τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος συνέχισε να καίγεται.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κ.λπ.» δήλωσε. «Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο, καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλον έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Επί τόπου παραμένουν δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής, ο οποίος και θα διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας.



Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.