Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αν γινει πολεμος με την Τουρκια και τον κερδιζουμε, το ΝΑΤΟ....μπορει να μας "βομβαρδισει" ! ! !

Δεν ειναι αλληγορικη εκφραση...
Αυτο δειχνει η σταση τους δυστυχως...
Σε ολα στηριζουν την Τουρκια, εχει δεν εχει δικιο...
Και παντα εις βαρος της Ελλαδος, που την θεωρουν απολυτα δεδομενη...
Ετσι και στο θεμα της Λιβυης τωρα...
Και κατα την ταπεινη μου αποψη, αν χρειαστει, για τα ματια της Τουρκιας, θα μας χτυπησουν κιολας...

Για άλλη μια φορά λοιπον, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, δείχνει εκπροσωπώντας την συμμαχία στην οποία μετέχει και η Ελλάδα, ότι στηρίζει με όλα τα μέσα την κυβέρνηση της Τρίπολης, δηλαδή την τουρκική εισβολή στην Λιβύη, την ίδια ώρα που η Τουρκία συνεχίζει την ξέφρενη προκλητικότητα της στην Α Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα ο κ Stoltenberg και ενώ η Γαλλία, επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, καταγγέλλει την Τουρκία ότι προκαλεί στην Λιβύη παρενοχλώντας την γαλλική φρεγάτα, δηλώνει ότι το ΝΑΤΟ στηρίζει την νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης και εξαίρει τον…σταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.

Κατά τα άλλα κάποιοι φαντασιόπληκτοι ακόμα περιμένουν κάποια συνδρομή του ΝΑΤΟ για να πέσει η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.








πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.