Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Μπραβο τους ! ! ! Θα τιμωρουν με χημικο ευνουχισμο και στειρωση τους παιδοφιλους....

Πολυ καλα κανουν...
Και ακομη καλυτερα θα ειναι, να ελθει αυτος ο νομος και στην Ελλαδα...

Στις ευνομούμενες κοινωνίες ο σωφρονισμός των εγκληματιών θεωρείται κάτι περισσότερο από αναγκαίος. Υπάρχουν, όμως και πράξεις που όσο αυστηρά κι αν τιμωρηθούν, αμφισβητείται το κατά πόσο θα ήταν σωστή μια δεύτερη ευκαιρία στους δράστες.

Στο θέμα της παιδοφιλίας, για παράδειγμα, έρευνες έχουν δείξει πως ένα παιδόφιλος, παρά το σωφρονισμό που μπορεί να δεχθεί, έχει μεγάλες πιθανότητες μέσα σε διάστημα δύο μόλις ετών, να διαπράξει ξανά αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Γι’ αυτή την κατηγορία εγκληματιών, στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, συζητούν να καθιερώσουν την τιμωρία του “χημικού ευνουχισμού”. Πρόκειται στην ουσία για μια ενδοφλέβια ένεση, η οποία χορηγείται στο δράστη και επηρεάζει τη λίμπιντο και τη στυτική του λειτουργία.

Σε κάποιες, μάλιστα, περιπτώσεις, η χρήση του φαρμάκου μπορεί να τον κάνει εντελώς ανίκανο σεξουαλικά.








fanpage.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.