Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Ντορα Μπακογιαννη: Να δημοσιοποιηθουν τα ποσα που πηραν τα ΜΜΕ ! ! ! (Ερχονται μεγαλα γλεντια)

Φωτιες αναβει η κυρα Ντορα...
Να δημοσιοποιηθουν λεει....
ΜΜΕ και ονοματα, αυτων που τα πηραν; 
Αν αυτο γινει θαχουμε μεγαλα γλεντια...

Τη διαφοροποίηση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η επίμονη άρνηση της κυβέρνησης και του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα να δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που μοιράστηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο πλαίσιο της καμπάνιας για τον κορονοϊό.

Μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό, η κυρία Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ της δημοσιοποίησης των στοιχείων της χρηματοδότησης.

«Εγώ τουλάχιστον περιμένω ότι πρέπει να δοθούν», είπε αναφερόμενη στις λίστες. «Θεωρώ ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται με απόλυτη διαφάνεια.

Αυτή είναι η άποψή μου.
Και από εκεί και πέρα εδώ είμαστε να κρίνετε αν το Α ή το Β site έπρεπε να πάρει το ποσό το οποίο πήρε».

Ωστόσο η ίδια επισήμανε ότι τα πλήρη στοιχεία θα δοθούν ούτως ή άλλως στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της ενημερωτικής καμπάνιας.











πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.