Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Το εκαναν το λαθος...Εσφαξαν Αιγυπτιους οι Τουρκοι και οι Τουρκοσποροι στην Λιβυη και τωρα να δουμε που θα κρυφτουν ! ! !


Σύμφωνα με καταγγελίες του Λιβυκού Εθνικού Στρατού, 11 από τους 200 Αιγύπτιους εργάτες που είχαν απαχθεί στη Μισράτα, δολοφονήθηκαν από τους τουρκοπολιτοφύλακες Al-Wefaq του GNA στην πόλη Tarhuna.

Αποδεικνύεται ότι οι Τούρκοι με τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους είναι ένα. Με τις ίδιες μεθόδους που δολοφονούσαν αμάχους στην Συρία, το ίδιο ακριβώς κάνουν τώρα και στην Λιβύη. Βασάνισαν Αιγύπτιους εργάτες, τους εξευτέλισαν μπροστά στην κάμερα και έπειτα τους εκτέλεσαν και έθαψαν τα σώματα τους στην έρημο.

Ο Hala Abu Al-Saad, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Αιγύπτου, επιτέθηκε εναντίον του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Οι Αιγύπτιοι δεν είναι 100 εκατομμύρια πολίτες, αλλά 100 εκατομμύρια Αιγύπτιοι στρατιώτες και πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται μπροστά σε έναν ολόκληρο λαό που υπερασπίζεται τα παιδιά του».

Ο πρόεδρος του αιγυπτιακού κοινοβουλίου, Αλί Αμπντέλ-Αλ, είπε για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με τα βασανιστήρια των Αιγυπτίων στη Λιβύη, ότι το μήνυμα απάντησης μπορεί να είναι «πρακτικό».

Τη Δευτέρα, η αιγυπτιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι το περιστατικό επίθεσης σε Αιγύπτιους εργάτες από την πολιτοφυλακή Al-Wefaq στη Λιβύη, «δεν θα περάσει».

Απαντώντας σε αιτήματα για ενημέρωση στο αιγυπτιακό κοινοβούλιο σχετικά με το περιστατικό, ο πρέσβης Nabila Makram Ebeid, υπουργός μετανάστευσης της Αιγύπτου, δήλωσε ότι η Αίγυπτος δεν θα παραμείνει σιωπηλή για παραβιάσεις ή επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων της στο εξωτερικό και θα λάβει πρακτική στάση για να απαντήσει.









πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.