Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Τουρκια: Θα κατασχουμε αλιευτικα σκαφη...

Τουρκία: Θα σταματάμε και τα αλιευτικά σκάφη στην ανατ. Μεσόγειο!
Τ ακουτε ρεμαλια;
Και σεις τι κανετε;
Ταξιδακια και καλοπεραση;
Διαβαστε ρε...

Σύμφωνα  με υψηλόβαθμο τούρκο αξιωματούχο, η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει ξένα αλιευτικά σκάφη – όχι μόνο πλοία γεώτρησης αερίου και πετρελαίου-στο ηπειρωτικό κεκτημένο της στην Ανατολική Μεσόγειο, πόσο μάλλον εάν αποφασίσει να κηρύξει το ηπειρωτικό της κεκτημένο ως αποκλειστική οικονομική ζώνη.

O Çağatay Erciyeus, Γενικός Διευθυντής διμερών πολιτικών και θαλάσσιων, αεροπορικών, συνοριακών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, ανέφερε κατά τη διάρκεια διαλέξεως στο Πανεπιστήμιο της Άγκυρας ότι εάν η κυβέρνηση λάβει τέτοια απόφαση, τα ξένα αλιευτικά σκάφη που έρχονται σε επαφή με την τουρκική αλιευτική ζώνη θα σταματούν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και θα ρυμουλκούνται στο λιμάνι της Αττάλειας.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.