Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι τους εβαλε ο Στραταρχης Χαφταρ με τα πετρελαια...

Ξερει και κινειται σιγουρα και σταθερα...
Χωρις ασκοπες απωλειες...
Το τελος του Τουρκοσπορου και των ομοιων του ειναι προδιαγεγραμμενο...


Η παραγωγή πετρελαίου κατέγραψε πτώση 75% στη Λιβύη εξαιτίας του αποκλεισμού των πετρελαϊκών τερματικών σταθμών από τη 18η Ιανουαρίου και μειώθηκε από τα 1,2 και πλέον εκατομμύρια βαρέλια σε λίγα περισσότερα από 320.000 βαρέλια ημερησίως, έγινε σήμερα γνωστό από την Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου.

Αυτή η πτώση της παραγωγής ισοδυναμεί με ζημίες που υπολογίζονται σε άνω των 256 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά το κλείσιμο των σημαντικότερων πετρελαϊκών πηγών και λιμανιών στο ανατολικό και το νότιο τμήμα της χώρας από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στον στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ, σημειώνει η Εθνική Εταιρεία Πετρελαίου σε ένα ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε.

Δυνάμεις, που στηρίζουν τον Χάφταρ και έχουν εξαπολύσει από τον Απρίλιο επίθεση για την κατάληψη της πρωτεύουσας Τρίπολης, απέκλεισαν σήμερα τους κύριους τερματικούς σταθμούς στην ανατολική Λιβύη.

Οι εξαγωγές ανεστάλησαν στα λιμάνια Μπρέγκα, Ρας Λανούφ, αλ Σέντρα, αλ Χαρίγκα και Ζουιτίνα.







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.