Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Μηνυμα απο την Λιβυη: ¨Η σύνοδος του Βερολίνου γεννήθηκε νεκρή¨…

Ηγέτης φυλών σε περιοχή με πετρέλαια στην Λιβύη: ¨Η σύνοδος του Βερολίνου γεννήθηκε νεκρή¨…

Αλσανούσι-Ηγέτης του Συμβουλίου της φυλής Αλζάβια:  Το πετρέλαιο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να έχουμε  μια κυβέρνηση που θα μας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Το πετρέλαιο μας, χρηματοδοτεί τρομοκράτες και πολιτοφυλακές που μας σκοτώνουν. Ακόμη και αν ο Χαφτάρ και ο Ακίλα μας διατάξουν να ανοίξουμε και πάλι το πετρέλαιο, εμείς θα αρνηθούμε. Ο στρατός μας μας υπηρετεί.

Ο κόσμος μας αγνόησε για μεγάλο διάστημα. Ο Αλ Σαρράζ  έχει στεγνώσει την χώρα μας χρηματοδοτώντας τις συμμορίες του την Τρίπολη και τώρα Σύριους για να σκοτώσουν τους γιους μας. Όσο για την σύνοδο του Βερολίνου, αυτή γεννήθηκε νεκρή, μόνο αν μας δώσουν πραγματικά μια κυβέρνηση που μας  εκπροσωπεί και όχι αυτήν του GNA.

H EE και ο ΟΗΕ είναι τυφλοί, τα προβλήματα τους είναι δύο, η παράνομη μετανάστευση και η τρομοκρατία. Και τα δύο αυτά δεν υπάρχουν στις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του LNA, αλλά  ευδοκιμούν στις περιοχές του GNA. Αν ο ΟΗΕ και η ΕΕ δεν ξυπνήσουν, τότε θα αντιληφθούμε πως κανείς δεν ενδιαφέρεται.

LNA – Twitter

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.