Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η μια σφαλιαρα πισω απο την αλλη στον Σαλεμενο Σουλτανο....

Η Αιγυπτιακή κυβέρνηση έδωσε άδεια σε ΜΜΕ των Κούρδων της Συρίας να εκπέμπουν από αιγυπτιακό έδαφος και συγκεκριμένα από την πρωτεύουσα Κάιρο.

Όπως έγραψε στο Twitter το «Rojava Network», αφού η Αίγυπτος κάλεσε και υποστήριξε το Συριακό Δημοκρατικό Συμβούλιο, πολιτική πτέρυγα των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), στην Τρίτη Διάσκεψη του Καΐρου, οι αιγυπτιακές Αρχές επέτρεψαν σε κουρδικά ΜΜΕ να εκπέμπουν από την πρωτεύουσα Κάιρο.

Ο Σίσι κήρυξε τον ''πόλεμο'' στον Ερντογάν: Ιδού τι σχεδίαζαν οι δημοσιογράφοι του Anadolou
Αυτό θεωρείται, συνεχίζει το «Rojava Network», ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία των κουρδικών ΜΜΕ, ιδίως από τότε που το κουρδικό ζήτημα έχει λάβει μεγάλη προσοχή από τοπικούς, περιφερειακούς και παγκόσμιους κύκλους.




ΠΗΓΗ 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.