Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023

ΣΕΙΣΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΤΡΕΛΟΣ !



"Η απουσία οποιασδήποτε προηγούμενης βιοτικής σχέσης που να συνδέει τον δικηγόρο Αντωνιάδη με τους εισαγγελείς Κυπριτίδη και Κασσάπη, συνιστά αρνητικό ενδείκτη που αποκλείει apriori το αναγκαίο για την κατάφαση του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος στοιχείο της υποκειμενικής υπόστασης".

Δηλαδή, αφού δεν ήμασταν ...φιλαράκια, στην ...καλύτερη περίπτωση, εγώ με τους εισαγγελείς, αυτό αποκλείει apriori τον δόλο τους να βλάψουν εμένα ή να ωφελήσουν τρίτους.

Εντάξει.

Yποκλίνομαι.

Θα πάω αύριο να τραβήξω ένα χαστούκι σε έναν τυχαίο περαστικό, και ο εισαγγελέας αυτός, αντεισαγγελέας εφετών πανάθεμά τον, θα με απαλλάξει, αφού θα απουσιάζει η οποιαδήποτε προηγούμενη βιοτική σχέση μου μαζί του.

Ε;

Μωραίνει Κύριος...

Υ.Γ. Το ξέρω από την πρώτη στιγμή. Την ώρα που ήδη το πρώτο νοσοκομείο κάθεται στο σκαμνί, το ΣΩΤΗΡΙΑ, με εντολή της Εισαγγελίας Εφετών, και πέντε γιατροί έδωσαν εξηγήσεις για δολοφονία ασθενούς, στο ΑΤΤΙΚΟΝ, με εντολή και πάλι της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, η ποινική δίωξη κατά επίορκου της παράγκας παραμένει ο κύριος και ταυτόχρονα δυσκολότερος στόχος.

Γιατί είναι μία κίνηση πριν το ρουά ματ.

Έχω ήδη φτάσει όμως σε αυτή την κίνηση.

Είναι θέμα χρόνου.

Κάνουν ό,τι ακριβώς περίμενα ,

και κάνω ό,τι ακριβώς έχω σχεδιάσει..

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.