Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Mnτσoτακnς Νο2 ο Kασελακnς: Η αλλnλεγγύn στην φιλoξεviα πρoσφύγωv πρέπει να είναι υπoxρεωτική...

Η αλληλεγγύη στην φιλοξενία προσφύγων πρέπει να είναι υποχρεωτική, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ....



Μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο υποδοχής Παλαιστινίων προσφύγων, καθώς περί αυτού συζήτησαν σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά.

Χωρίς να χρησιμοποιούνται εκφράσεις όπως «θαλάσσιος ανθρωπιστικός διάδρομος από την Λωρίδα της Γάζας», οι δύο άνδρες μίλησαν ανοιχτά για την αναμενόμενη μετατροπή της Ελλάδας σε χώρο υποδοχής Παλαιστινίων και τη δημιουργία εγκαταστάσεων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του τόνισε ότι ειδικά σε περίοδο κρίσης, η αλληλεγγύη στην φιλοξενία προσφύγων πρέπει να είναι υποχρεωτική για τα κράτη-μέλη και να βασίζεται σε σημαντικό αριθμό ετήσιων μετεγκαταστάσεων, αλλιώς δεν έχει αξία για τις χώρες πρώτης υποδοχής.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.