Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Οι Κoσoβαρoι το επoμεvο θυμα τoυ ΝATΟ...Οι Σερβoι δεv αστειευovται ! ! !

Πιστευουν οι Κοσοβαροι οτι θα τους προστατεψει το ΝΑΤΟ....

Το ιδιο ειχαν πιστεψει και οι Ουκρανοι....



Πολύ κρίσιμες είναι οι επόμενες 72 ώρες για τα Βαλκάνια καθώς ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, A.Kurti, αρνήθηκε να αναγνωρίσει την ‘Ένωση Σερβικών Δήμων Β.Κοσόβου” όπως προέβλεπε ρητά η Συμφωνία των Βρυξελλών!

Ο Κούρτι, απέπεμψε μάλιστα και τον Σέρβο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή του Βόρειου Κοσόβου επειδή αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση αλλαγής των τοπικών σερβικών πινακίδων αυτοκινήτων και την αντικατάστασή τους με κοσοβαρικές.

Ο Βούτσιτς ήταν σε ολονύχτια επικοινωνία με τους Σέρβους στη Μιτρόβιτσα και αναμένονται αποφάσεις, που χαρακτηρίζονται ως οι πιο κρίσιμες στη νεότερη σερβική ιστορία. Το Σάββατο όλοι οι Σέρβοι της Μιτρόβιτσα ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους για καθολική διαμαρτυρία εναντίον των Αλβανών και της Δύσης και ο Σερβικός Στρατός θα τεθεί σε επιφυλακή για να τους προστατέψει ένοπλα, σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση από τους Αλβανούς Κοσοβάρους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Πρόεδρος Βούτσιτς ακύρωσε όλα τα ταξίδια του, συγκάλεσε έκτακτη σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου για το Σάββατο, όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ έπειτα θα συναντήσει τον Κινέζο και Ρώσο Πρέσβη

Μάλιστα ο Υπουργός Άμυνας της Σερβίας συναντήθηκε ήδη με τον Ρώσο πρέσβη.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.