Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Kατεστpεψαν oι Pωσoι πυpoμαxικά και oπλικά συστnματα πoυ εστειλε ο Mnτσoτακnς στnν Oυκραviα...

Κουλη ξεφτιλιστηκες...

Κουλη εκτος απο ανικανος εισαι και επικινδυνος...



Πριν από λίγο χτυπήθηκε καταστράφηκε ολοσχερώς η αποθήκη που φυλασσόταν τα πυρομαχικά και οπλικά συστήματα που είχε στείλει ο Μητσοτάκης στην Ουκρανία.

Τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο από τους Ρώσους. Οι Ρώσοι παρακολουθούσαν στενά το μέρος που οι Ουκρανοί είχαν επιλέξει να φυλάνε τον στρατιωτικό εξοπλισμό που είχανε δεχτεί, οι πληροφορίες λένε ότι ανάμεσά τους ήταν και τα Ελληνικά οπλικά συστήματα που είχε στείλει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ως υποστήριξη.

Η πλευρά των Ρώσων είχε προειδοποιήσει λίγες μέρες πριν: «Θα κτυπήσουμε την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες χώρες στο ουκρανικό καθεστώς» και έγινε πράξη

Ήταν το ηθικά σωστό και εθνικά επιβεβλημένο. Πράξαμε το σωστό όπως η μεγάλη πλειοψηφία των ευρωπαϊκών χωρών.

Η ΕΕ αποφάσισε να παράσχει αμυντικό υλικό. Με ποιο ηθικό ανάστημα θα ζητούσαμε ανάλογη συνδρομή αν βρισκόμασταν σε ανάλογη κατάσταση. Είχαμε ένα λόγο να συνταχθούμε με τη σωστή πλευρά της ιστορίας. Σε αυτή την εποχή λογικές αναθεωρητισμού, επιχειρηματολογίες περί αποστρατικοποίησης δεν έχουν θέση.

Οι αποφάσεις αυτές είναι επιπέδου πρωθυπουργού. Δεν διαβουλεύομαι. Με εξαίρεση το ΚΙΝΑΛ όλοι οι άλλοι ήταν στο ναι μεν αλλά. Έγινε συζήτηση στη βουλή. Δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Είναι μια συζήτηση, η οποία έτσι όπως είναι οργανωμένη, δεν προσφέρει κάτι» Μητσοτάκης στον ALPHA TV πριν λίγες μέρες

Αποτέλεσμα, στρατιωτικός εξοπλισμός της Ελλάδος που έχει στοιχίσει στους Έλληνες φορολογούμενος πολλά εκατομμύρια να εξαπλωθεί. Παράλληλα ο συγκεκριμένος εξοπλισμός λείπει από την άμυνα της χώρας, καθιστώντας μας περισσότερο ευάλωτους αυτή τη στιγμή.



πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.