Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Σε περiπτωσn που παpέμβει οπoιαδήπoτε χώpα του ΝATΟ, η απάvτnσn θα είναι πυρnvικά oπλα....


Σύντομα το Rospotrebnadzor πιθανότατα θα μπλοκάρει το Facebook στο έδαφος της Ρωσίας. Να ξέρετε ότι ο ρωσικός στρατός θα νικήσει τους Ουκρανούς τρομοκράτες 100%.

Σε περίπτωση που παρέμβει οποιαδήποτε χώρα του ΝΑΤΟ ή το Πεντάγωνο, η απάντηση θα είναι πυρηνικά όπλα. 

Μην πιστεύετε τη Δυτική προπαγάνδα και τα ψεύτικα.

Η Ρωσία είναι πάντα υπέρ της Ειρήνης και της Αλήθειας, αλλά έχουμε βαρεθεί να ανεχόμαστε τον συνεχή βομβαρδισμό του Donbass, όπου ζουν περισσότεροι από 700 χιλιάδες Ρώσοι πολίτες. Και περισσότερες δηλώσεις του Ζελίνσκι, όπου επρόκειτο να δημιουργήσει πυρηνική βόμβα.

Σταματήστε να ανέχεστε, θα απελευθερώσουμε την Ουκρανία από την κατοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ!  Και Θεός φυλάξοι όποιος μπει στο δρόμο μας!



Скоро Роспотребнадзор скорее всего Фейсбук заблокирует  на территории России. Знайте, что Российские военные разобьют террористов Украины 100%.

В случае если вмешается какая либо страна НАТО или Пентагон, то ответ будет ядерным оружием.😎🇷🇺👊

Не верьте западной пропаганде и фейкам.

Россия всегда за Мир и за Правду, но нам надоело терпеть постоянные обстрели Донбасса, где проживает более 700 тысяч российских граждан. И еще заявления Зелинского, где он собрался создать ядерную бомбу.

Хватит терпеть, мы освободим Украину от оккупации США и НАТО! 😎👊 И не дай Бог кто встанет у нас на пути!

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.