Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Πpεσβεiα της Κivας: Οι HΠA εivαι η αλnθιvή απειλn στον κoσμo....



Η κινεζική πρεσβεία στη Ρωσία χαρακτήρισε τις ΗΠΑ ως «αληθινή απειλή για τον κόσμο», όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (25/02).

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση της κινεζικής πρεσβείας στη Ρωσία αναφέρεται: «Μην ξεχνάτε ποτέ ποιος είναι η πραγματική απειλή για τον κόσμο».

Έτσι, η πρεσβεία της Κίνας στη Ρωσία σχολίασε ένα tweet του Λιτζιάν Ζάο, εκπροσώπου του κινεζικού Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη λεζάντα: «Η λίστα βομβαρδισμών των ΗΠΑ: παγκόσμια περιοδεία δημοκρατίας».

Χαρακτηριστικά, η εικόνα δείχνει μια λίστα στρατιωτικών επιχειρήσεων των ΗΠΑ στο εξωτερικό, από τον πόλεμο της Κορέας έως τη σύγκρουση στη Συρία, και ο κατάλογος περιλαμβάνει 33 θέσεις από χώρες που, σύμφωνα με το μήνυμα, αντιπροσωπεύουν περίπου το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.





πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.