Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Αλλo ενα αισxρο ψεμα των Oυκραvων! ! ! Αvαστnθnκαν οι vεκρoι Oυκραvoi και παiρvoυν συσσiτιο απο τους Pωσoυς....(βivτεο)



Η Ουκρανία ήδη έχει παραδεχτεί ένα ψέμα της. Ο πύραυλος που έπληξε πολυκατοικία δεν ήταν ρωσικός αλλά δικός της. Οι Ρώσοι από την άλλη έχουν επιβάλλει ασφυκτικό έλεγχο στο τι δημοσιοποιείται και είναι σίγουρο ότι μιλάμε για «τον αόρατο πόλεμο»! Οι εικόνες είναι από ανύπαρκτες ή σπάνιες!

Το πιο ενδεικτικό δείγμα αυτής της σύγκρουσης προπαγάνδας είναι η ιστορία με το Φιδονήσι και τους 13 υπερασπιστές του. Οι Ουκρανοί μετέδωσαν βίντεο με τους Ουκρανούς στρατιώτες να αρνούνται να παραδοθούν. Το βίντεο συνοδευόταν από πληροφορίες ότι οι στρατιώτες σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό των Ρώσων που έγινε από πολεμικό τους πλοίο.

Οι Ρώσοι απάντησαν με ένα βίντεο που δείχνει όπως λένε τους Ουκρανούς στρατιώτες- αιχμάλωτους πλέον να αποβιβάζονται σε λιμάνι. Όπως λέει το ρωσικό αφήγημα οι Ουκρανοί δεν ήταν 13, αλλά 82 και είναι όλοι καλά.

πηγη 


Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.