Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Και τωpα που καταλαβαv οι Pωσοι πoσο αviσχυpο εivαι το ΝATΟ...ΜlΛΑΕl Η ZΑXΑPΟΒΑ ! ! !

Με… απαντήσεις σε περίπτωση που η Σουηδία και η Φινλανδία γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ προειδοποιεί η Μόσχα διά της εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα...



«Όλα τα κράτη μέλη του ΟΑΣΕ, συμπεριλαμβανομένων της Φινλανδίας και της Σουηδίας, έχουν επιβεβαιώσει την αρχή ότι η ασφάλεια μιας χώρας δεν μπορεί να οικοδομηθεί σε βάρος της ασφάλειας άλλων. 

Προφανώς η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ –που είναι βασικά μία στρατιωτική συμμαχία, όπως καταλαβαίνετε–, θα είχε σοβαρές στρατιωτικές και πολιτικές συνέπειες, που θα απαιτούσαν από τη χώρα μας να κάνει βήματα απάντησης», δήλωσε.

Η πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν έχει δηλώσει ότι η Φινλανδία είναι έτοιμη να ενταχθεί στη Συμμαχία «εάν το ζήτημα της εθνικής ασφάλειας γίνει μεγάλο».

Την ίδια ώρα οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν ότι θ’ αναπτύξουν περισσότερα στρατεύματα στην ανατολική Ευρώπη, τονίζοντας ότι η Μόσχα είπε ψέματα για τις προθέσεις της.

«Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από το μπαράζ ψεμάτων της ρωσικής κυβέρνησης», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη υπό τον Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα σταλούν και άλλα όπλα στην Ουκρανία, και σημείωσε ότι η Ρωσία προσπάθησε ν’ ανατρέψει την ουκρανική κυβέρνηση.

Εκτος απο λογια και απειλες το ΝΑΤΟ απεναντι στην Ρωσια ειναι παντελως ανικανο και το απεδειξε...


πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.