Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Μoυ σκoτωσαv τη μάvα με τo Jοhηsοη & Jοhηsοη, καταγγελει πρωnν Aστυvoμικoς...

Ποιος ειναι υπευθυνος;

Κανεις...

Γι αυτο τους εκανε Ακαταδιωκτους ο Αρχισυμμοριτης Κουλης...

 


Σε μια συγκλονιστική καταγγελία λοιπον, προέβη στην primenews.press, συνταξιούχος αστυνομικός από τον Άνω Στάλο Χανίων, αναφορικά με τον θάνατο της 90χρονης μητέρας του.

Ο 62χρονος Αριστείδης Γιακουμάκης, ανέφερε το τι συνέβη και οδηγήθηκε στο θάνατο η 90χρονη μητέρα του, Μαλαματένια, στις 30 Ιανουαρίου 2022.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Από τη μία είχε όμως την πίεση των λοιπών συγγενών για να το κάνει, από την άλλη ήρθε και το πρόστιμο των 100 ευρώ, τελικά οδηγήθηκε στην απόφαση να το κάνει, όπως και έγινε στις 10 Ιανουαρίου. Εγώ μέχρι και την τελευταία στιγμή της ελεγα να το ξανασκεφτεί και θα το κάλυπτα εγώ το πρόστιμο αν χρειαζόταν», ανέφερε.

Η γυναίκα έκανε το μονοδοσικό της Johnson & Johnson και από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η πορεία προς τον θάνατο…

«Ναι, ήταν μεγάλη γυναίκα, ναι είχε προβλήματα υγείας, όμως έσφυζε από ζωή, από την ώρα που σηκωνόταν, μέχρι την ώρα που κοιμόταν, πάντα θα είχε να καταπιάνεται με κάτι.»




πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.