Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Avτιπρoεδρoς Λoυγκάvσκ Ντμiτρι Χoρoσiλοφ: Φυγετε oικειoθελως απο τα εδαφn μας ειδαλως....(Θα φυγετε σε φεpετpα)

Δεν ειναι υπερβολη...

Μπορει να μην το λεει, αλλα αυτο εννοει...

Θα φυγετε σε φερετρα....

ΝΑΤΟ και Δυση, οπως ηταν αναμενομενο απαντουν, με απειλες κυρωσεων....

Κι ετσι...



Η αυτοανακηρυχθείσα “Λαϊκή Δημοκρατία” του Λουγκάνσκ θα καλέσει την Ουκρανία να αποσύρει οικειοθελώς τα στρατεύματά της από ολόκληρη την περιοχή του Λουγκάνσκ, δήλωσε ο Ντμίτρι Χοροσίλοφ, αντιπρόεδρος του τοπικού κοινοβουλίου που ελέγχεται από Ρωσόφωνους, απειλώντας διαφορετικά με επέμβαση.

«Στο πλαίσιο της νομοθεσίας των δημοκρατιών μας, υπάρχει νόμος για τα κρατικά σύνορα, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ είναι το έδαφος της πρώην περιοχής του Λουγκάνσκ . Πρέπει να καλέσουμε την Ουκρανία να αποσύρει οικειοθελώς τα στρατεύματά της», είπε ο Χοροσίλοφ.

«Εάν αυτό δεν συμβεί, νομίζω ότι θα ληφθεί μια απόφαση που θα επιτρέψει την εδραίωση της ειρήνης και την αποκατάσταση της εδαφικής μας ακεραιότητας σε ολόκληρη την επικράτεια της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ», πρόσθεσε.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.