Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Moυγκα τα καvαλια...40 xιλιάδες θάvατοι & 3.666.011 με παρεvέργειες στην Eυρωπn ! ! !

Αυτα δεν τα λενε οι τηλεπαπαγαλοι...

Λενε μονο, τις κυρωσεις του Μητσοτακη στον Πουτιν...(εδω γελαμε)

Εμεις τα γραφουμε....

Και θα βγουν κατι ανεκδιηγητοι τυποι, να πουν οτι ειναι ψευδεις ειδησεις...

Διαβαστε και μυαλο και κριση εχετε...



Το Θανατικό συνεχίζεται αμείωτα και οι Κυβερνήσεις εχουν στα ράφια τους τα επικίνδυνα σκευάσματα που πάνω απο 1000 Ιατρικές μελέτες απέδειξαν οτι ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ αφηνουν παράλυτους..Η διάλυση του ανοσοποιητικού επέρχεται άμεσα και μακροπρόθεσμα…

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Βάσης δεδομένων  EudraVigilance μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου είχαν καταγραφεί 39.997 θάνατοι και 3.666.011 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.727.226.

Αυτες οι καταγραφές ειναι οι δηλωμένες,,Οσες δεν καταγράφονται η αποκρύπτονται δεν περιλαμβανονται..Κιτρινες κάρτες που δεν συμπληρώνουν Γιατροί και πολίτες..Η Υποκαταγραφή ειναι μεγάλη ιδιαίτερα στην Ελλάδα..

Θυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος, ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact.






πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.