Σάββατο 1 Μαΐου 2021

Σας ειπαν οι Φωστηρες οτι οι νεοι ανθρωποι δεν κινδυνευουν απο τα εμβoλια; Για διαβαστε τι γινεται στο Ισραηλ...

Όλοι είχαν προηγουμένως λάβει το εμβόλιο “Comirnaty” της Biontech/Pfizer....

Κυρίως επηρεάστηκαν νεαροί άνδρες ηλικίας 18 έως 30 ετών....



Μια 22χρονη γυναίκα και ένας 35χρονος άνδρας πέθαναν από τα συμπτώματα.... 

Και οι δύο είχαν προηγουμένως καλή υγεία....

Ένας 18χρονος μαθητής από την περιοχή Heilbronn έπαθε μυοκαρδίτιδα αφού εμβολιάστηκε με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την Biontech/Pfizer....

Κλπ κλπ κλπ....

Προηγουμένως, είχε γίνει γνωστό από το Ισραήλ ότι αρκετοί νεαροί άνδρες έπαθαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο Biontech/Pfizer.

Όπως αναφέρουν οι εφημερίδες Heilbronner Stimme και Heidelberg24, ο νεαρός άνδρας θεραπεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην κλινική Ludwigsburg, και πλέον πήρε εξιτήριο.

Στο Ισραήλ, το Υπουργείο Υγείας εξετάζει επί του παρόντος τουλάχιστον 62 περιπτώσεις όπου εμβολιασμένα άτομα ανέπτυξαν φλεγμονή του καρδιακού μυός (μυοκαρδίτιδα).




πηγη


Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.