Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Σαρωνει ο Κouλης στις δημοσκοπησεις στο τουιτερ...ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ! ! Στην βλακεια ομως.....


Έκπληξη προκαλούν στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που διενεργούνται από χρήστες του twitter που είναι και δεδηλωμένοι  οπαδοί και υποστηρικτές του Κουλη και του Καθεστωτος του...



Μεγαλύτερη ενόχληση έχει προκαλέσει μαλιστα η προσφατη διεξαγωγή δημοσκοπήσεων στο twitter με θέμα την ευφυΐα του Κουλη, από χρήστες που αυτοπροσδιορίζονται ως υποστηρικτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα τα ευρήματα των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών σφυγμομετρήσεων, να προκαλούν σωρεία ειρωνικών αντιδράσεων και εκατοντάδες σχόλια χλευασμού.






Για κάποιον που δεν έχει μεγάλη σχέση με τον τρόπο που λειτουργούν τα πολιτικά account στο twitter είναι πολύ εύκολο να παραξενεύεται με το αποτέλεσμα και να φαντάζεται ακόμη και προβοκατσια εναντίον του πρωθυπουργού.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο twitter υπάρχει πληθώρα accounts που χειρίζονται συγκεκριμένα άτομα που ελέγχονται από τον ευρύτερο χώρο της ΝΔ. Είναι λογαριασμοί που πολλές φορές χρησιμοποιούνται και από διαφημιστικες εταιρείες, κυρίως για να υποστηρίξουν διαφημιστικά χασταγκ.

Είναι λοιπόν μαζικοί λογαριασμοί που ελέγχονται από συγκεκριμένους χρήστες, που είτε προσφέρουν επαγγελματικά τις υπηρεσίες τους στη ΝΔ είτε εθελοντικά καθώς έχουν την δυνατότητα και την αξιοποιούν για να βοηθήσουν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Λίγα άτομα λοιπόν έχουν μεγάλες δυνατότητες. Κρατάμε αυτό.



πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.